Таблети за чистење кафемати GP CL CX 0102 T

10 таблети за беспрекорно чист кафемат. Гарантира највисок степен уживање во кафето.
  • За темелно одстранување масни наслаги од кафе и остатоци од кафе.
  • Ефикасно чистење, кое нежно ги третира апаратите.
  • Специјална Miele формула.
  • Оптимална нега за долготраен кафемат.

1.193 ден.

Слични Производи

20000156485-000-00_20000156485
Средство за одржување на TwinDos систем

Чистач на системот за дозирање TwinDos.

delivery-icon

Достава до дома

961 ден

GP DC CX 0061 Т.2
Таблети за декалцификација GP DC CX 0061 Т

6 таблети за декалцифицирање на рерни со MoisturePlus функција, кафемати, рерни на пареа и FashionMaster системи за пеглање.

delivery-icon

Достава до дома

1.050 ден

GP DC WG 0252 P,6
Средство за одстранување бигор GP DC WG 0252 P

Ги чисти штетните наслаги на бигор од машина за миење садови и машина за перење алишта - 250 гр.

Нема на залиха

882 ден

Rerna
Средство за чистење рерни GP CL H 0502 L

За најдобри резултати во чистењето и безбедна употреба 500 мл.

delivery-icon

Достава до дома

848 ден

X