Таблети за декалцификација GP DC CX 0061 Т

6 таблети за декалцифицирање на рерни со MoisturePlus функција, кафемати, рерни на пареа и FashionMaster системи за пеглање.
  • Прецизно отстранување на наслаги и соли.
  • Специјална Miele формула.
  • Без хемиски остатоци после чистењето.
  • Комплета нега за долготраен апарат.

1.050 ден.

Слични Производи

20000156485-000-00_20000156485
Средство за одржување на TwinDos систем

Чистач на системот за дозирање TwinDos.

delivery-icon

Достава до дома

961 ден

GP DC WG 0252 P,6
Средство за одстранување бигор GP DC WG 0252 P

Ги чисти штетните наслаги на бигор од машина за миење садови и машина за перење алишта - 250 гр.

Нема на залиха

882 ден

Rerna
Средство за чистење рерни GP CL H 0502 L

За најдобри резултати во чистењето и безбедна употреба 500 мл.

delivery-icon

Достава до дома

848 ден

GP-FR-G-0042-L
Освежувач за машина за миење садови GP FR G 0042 L

4 мл. средство за пријатен мирис.

Нема на залиха

450 ден

X