Филтер за правосмукалка SF AA 50

Активен AirClean филтер со индикатор timestrip®. Помага при филтрирање на непријатните миризби.
  • Со активен јаглен: идеален за куќа со домашни миленичиња или пушачи.
  • Безбедно ја задржува прашината.
  • Со timestrip® индикатор за промена на филтер.
  • За да се зачува квалитетот при користење потребно е да се промени филтерот 1 годишно.
  • Содржина: 1 филтер.

1.686 ден.

Слични Производи

hepaAirClean
Филтер HEPA® за правосмукалка SF HA 50

HEPA AirClean филтер со индикатор timestrip®. Безбедно ја фаќа ситната прашина и алергените честички.

Нема на залиха

2.745 ден

X