Филтер HEPA® за правосмукалка SF HA 50

HEPA AirClean филтер со индикатор timestrip®. Безбедно ја фаќа ситната прашина и алергените честички.
  • Ги спречува со 99,95% ефикасност сите вируси, бактерии и честички.
  • HEPA класа 13 во состав со DIN EN 1822/2011 HEPA.
  • Со timestrip® индикатор за промена на филтер.
  • За да се зачува квалитетот на правосмукалката при користење потребно е да се промени филтерот 1 годишно.
  • Содржина: 1 HEPA® филтер.

2.745 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

Филтер за правосмукалка SF AA 50
Филтер за правосмукалка SF AA 50

Активен AirClean филтер со индикатор timestrip®. Помага при филтрирање на непријатните миризби.

delivery-icon

Достава до дома

1.686 ден

X