Фиока за вакумирање EVS 7010 (Obsidian black)

Вградлива фиока за вакумирање без рачка. Висока 14 cm. за професионално вакумирање на намирници.
  • Храната останува свежа подолг временски период.
  • Интензивен вкус - маринирана храна.
  • Подготовка на храна за готвење sous-vide.
  • Лесно ракување - Touch екран и телескопски механизам.
  • Push2open - отварање на фиока.

162.500 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

silverVacum710
Фиока за вакумирање EVS 7010 (Graphite grey)

Вградлива фиока за вакумирање без рачка. Висока 14 cm. за професионално вакумирање на намирници.

Нема на залиха

162.500 ден

X