Фиока за загревање ESW 6229 D

Со функцијата за готвење со ниска температура - многу повеќе од фиока за загревање.
  • Готвење на ниска температура за ултимативно уживање.
  • Разновидна употреба благодарение на четирите режими на работа.
  • Копчиња на допир за практично и лесно работење.
  • Механизам за меко затворање - елегантно и практично решение.
  • Функција со тајмер за автоматско и безбедно исклучување.

65.100 ден.

Слични Производи

ESW-7020_4
Фиока за загревање ESW 7020

За загревање садови, одржување на храната да биде топла и готвење на ниски температури. Без рачки, висока 29 цм.

Нема на залиха

75.000 ден

ESW-7020_3
Фиока за загревање ESW 7020

За загревање садови, одржување на храната да биде топла и готвење на ниски температури. Без рачки, висока 29 цм.

Нема на залиха

75.000 ден

ESW-7020_1
Фиока за загревање ESW 7020

За загревање садови, одржување на храната да биде топла и готвење на ниски температури. Без рачки, висока 29 цм.

Нема на залиха

75.000 ден

X