Фиока за загревање ESW 7020

За загревање садови, одржување на храната да биде топла и готвење на ниски температури. Без рачки, висока 29 цм.
  • Врвно уживање - готвење на ниски температури.
  • Секогаш на вистинската температура - 4 функции.
  • Практично и едноставно - управување на допир.
  • Лесно отворање - Push2open.
  • Безбедност на прво место - функција за автоматско исклучување на определено време.

75.000 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

15297707
Фиока за загревање ESW 6229 D

Со функцијата за готвење со ниска температура - многу повеќе од фиока за загревање.

delivery-icon

Достава до дома

65.100 ден

ESW-7020_4
Фиока за загревање ESW 7020

За загревање садови, одржување на храната да биде топла и готвење на ниски температури. Без рачки, висока 29 цм.

Нема на залиха

75.000 ден

ESW-7020_3
Фиока за загревање ESW 7020

За загревање садови, одржување на храната да биде топла и готвење на ниски температури. Без рачки, висока 29 цм.

Нема на залиха

75.000 ден

X