Ѕиден аспиратор DA 399-7 Classic

Со енергетско ефикасно LED осветлување.
  • Дизајн - 898мм широк.
  • Моќно - 500м3/ч на booster програма.
  • Ефикасно филтрирање - 10 слоен филтер за маснотја од нерѓосувачки челик.
  • Безбедно и лесно чистење - Miele CleanCover.
  • Совршена функционалност - додатоци за правилна вентилација.

65.100 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

DA 6698 W Puristic Edition 6000 1
Ѕиден аспиратор DA 6698 W Puristic Edition 6000

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

139.414 ден

DA 7198 W Triple Black
Ѕиден аспиратор DA 7198 W Triple Black

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

97.700 ден

PUR 98 W
Ѕиден аспиратор PUR 98 W

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

55.400 ден

DA 9090 W Screen
Ѕиден аспиратор DA 9090 W Screen

Со вретикален стаклен дел.

Нема на залиха

65.100 ден

X