Ѕиден аспиратор DA 7198 W Triple Black

Со енергетско ефикасно LED осветлување.
  • Единствен дизајн со 3 закривени стаклени површини - 880мм ширина.
  • Автоматско поврзување со плотната - Con@ctivity.
  • Енергетски ефикасно и рамномерно осветлување - 2 LED рефлектори.
  • Моќно - 600м3/ч на booster програма.
  • Енергетски ефикасен и тивок - моќен ECO мотор.

118.750 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

DA 6698 W Puristic Edition 6000 1
Ѕиден аспиратор DA 6698 W Puristic Edition 6000

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

156.250 ден

PUR 98 W
Ѕиден аспиратор PUR 98 W

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

68.750 ден

DA 9090 W Screen
Ѕиден аспиратор DA 9090 W Screen

Со вретикален стаклен дел.

Нема на залиха

77.769 ден

DA 399-7 Classic
Ѕиден аспиратор DA 399-7 Classic

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

68.750 ден

X