Ѕиден аспиратор DA 9090 W Screen

Со вретикален стаклен дел.
  • Линеарен дизајн со ширина 880мм и минимална длабочина 260мм.
  • Тастери на допир.
  • Лента со LED за изедначено осветлување.
  • Ефикасно филтрирање - 10 слоен филтер за маснотја од нерѓосувачки челик.

77.769 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

DA 6698 W Puristic Edition 6000 1
Ѕиден аспиратор DA 6698 W Puristic Edition 6000

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

156.250 ден

DA 7198 W Triple Black
Ѕиден аспиратор DA 7198 W Triple Black

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

118.750 ден

PUR 98 W
Ѕиден аспиратор PUR 98 W

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

68.750 ден

DA 399-7 Classic
Ѕиден аспиратор DA 399-7 Classic

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

68.750 ден

X