Ѕиден аспиратор PUR 98 W

Со енергетско ефикасно LED осветлување.
  • Безвременски дизајн - 898мм широк аспиратор од нерѓосувачки челик.
  • Моќно - 650м3/ч на booster програма.
  • Ефикасно филтрирање - 10 слоен филтер за маснотја од нерѓосувачки челик.
  • Безбедно и лесно чистење - Miele CleanCover.
  • Погоден за секој дом.

68.750 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

DA 6698 W Puristic Edition 6000 1
Ѕиден аспиратор DA 6698 W Puristic Edition 6000

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

156.250 ден

DA 7198 W Triple Black
Ѕиден аспиратор DA 7198 W Triple Black

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

118.750 ден

DA 9090 W Screen
Ѕиден аспиратор DA 9090 W Screen

Со вретикален стаклен дел.

Нема на залиха

77.769 ден

DA 399-7 Classic
Ѕиден аспиратор DA 399-7 Classic

Со енергетско ефикасно LED осветлување.

Нема на залиха

68.750 ден

X