Complete C3 Excellence Red

Цилиндрична правосмукака со специјални додатоци за темелно и практично усисавање
  • ЕcoLine мотор - 550W
  • Повеќенамеснка употребливост
  • Прегледни и лесни за ракување ножни команди
  • Телескопска инокосна цевка прилагодлива во повеќе нивоа
  • Интегрирани 3 дополнителни додатоци за усисавање

15.700 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

petrol
Complete C3 Petrol

Цилиндрична правосмукака со специјални додатоци за темелно и практично усисавање.

Нема на залиха

20.000 ден

X