Downdraft аспиратор DA 6890 Levantar

Со енергетски ефикасно LED осветлување.
  • Практична ширина - 916мм.
  • Силна усисна моќ - 710м3/ч на booster програма.
  • Автоматско контролирање за дополнително работење од 15мин.
  • Погоден за секој дом.
  • Идеален за комбинирање со плотна Panorama.

136.800 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

X