Машина за миење садови G 4943 SC Series 120

Со 3D фиока за максимална практичност.
  • Висока енергетска ефикасност - А+++.
  • Приклучок за топла вода - заштеда до 50% на електрична енергија.
  • 3D фиока - простор и за големиот прибор за јадење.
  • Простор поединечно за секој прибор за јадење - Miele дизајн на копра.
  • Лесно и практично отворање и затворање на вратата - ComfortClose.

52.100 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

G 7100 SC
Машина за миење садови G 7100 SC

Со 3D MultiFlex фиока за удобност при користење.

Нема на залиха

68.423 ден

dishWasher7310SCWhite.5
Машина за миење садови G 7310 SC AutoDos

Автоматско дозирање на прашак, благодарение на AutoDos со интегриран PowerDisk.

Нема на залиха

78.200 ден

dishWasher7310SCSilver
Машина за миење садови G 7310 SC AutoDos

Самостоечка машина за миење садови со автоматско дозирање на прашак, благодарение на AutoDos со интегриран PowerDisk.

Нема на залиха

98.353 ден

X