Индукциона плотна KM 6388 D 90cm

За оние кои сакаат да готват во големи размери.
  • PowerFlex технологија - дозволува комбинирање на две зони, идеално за готвење во поголеми садови и еднаква расопореденост на топлината на дното на садот..
  • WaterBoost функција - за експрес готвење со петтата зона која може да загрее две литри вода за 2 минути и 38 секунди.
  • DirectControl опции - опции посебно за секоја зона.

161.200 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

CSDA 1020 EDST.1
Индукциона плотна со вграден аспиратор CSDA 1020 EDST

ProLine со 1 плоча за готвење и 1 Teppan Yaki со централен аспиратор.

Нема на залиха

227.900 ден

KMDA 7633 FLИндукцијаАспиратор.1
Индукциона плотна со вграден аспиратор KMDA 7633 FL

Два дела за готвење и PowerFlex аспиратор.

delivery-icon

Достава до дома

218.750 ден

CS 7632 FL.
SmartLine индукциона плотна CS 7632 FL

Елемент со Teppan Yaki плотна.

delivery-icon

Достава до дома

156.250 ден

CS 7612 FL
SmartLine индукциона плотна CS 7612 FL

Елемент со PowerFlex зона за готвење.

delivery-icon

Достава до дома

91.200 ден

X