Индукциона плотна KM 7667 FL

Индукција преку цела површина за поголема флексибилност и контроли за активирање.
  • Интуитивен брз избор со нумерички тастери - Smart Select.
  • Интелегентно препознавање на тенџериња - до 4 тенџериња одеднаш.
  • Ширина 620 мм - без рамка за поставување на рамна површина или рамномерно со површината.
  • Голем спектар на перформанси - функција за одржување на топлината и TwinBooster.
  • Комуникација со аспираторот - автоматска функција Con@ctivity.

113.695 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

mercatos.i25423645.1.Miele-KM-6388
Индукциона плотна KM 6388 D 90cm

За оние кои сакаат да готват во големи размери.

Нема на залиха

161.200 ден

CSDA 1020 EDST.1
Индукциона плотна со вграден аспиратор CSDA 1020 EDST

ProLine со 1 плоча за готвење и 1 Teppan Yaki со централен аспиратор.

Нема на залиха

227.900 ден

KMDA 7633 FLИндукцијаАспиратор.1
Индукциона плотна со вграден аспиратор KMDA 7633 FL

Два дела за готвење и PowerFlex аспиратор.

delivery-icon

Достава до дома

218.750 ден

CS 7632 FL.
SmartLine индукциона плотна CS 7632 FL

Елемент со Teppan Yaki плотна.

delivery-icon

Достава до дома

156.250 ден

X