Комбинирана печка на пареа со рерна DGC 6400 PURE

Со комбинирано готвење и автоматски програми за совршен оброк.
  • MonoSteam технологија - за повеќе од одлични резултати.
  • Combi готвење - Максимална разновидност за совршени резултати.
  • Интелегентни автоматски програми - успехот е загарантиран.
  • Perfect Clean - супер лесно чистење.
  • DirectControl - практична контрола на работењето.

148.800 ден.

Слични Производи

DGC 7860X 1
Комбинирана рерна со пареа DGC 7860X Graphite grey

XLL големина, без рачки, со бежична сонда за мерење температура на храната + рецепти за готвење.

Нема на залиха

331.250 ден

DGC 7840X 1
Комбинирана рерна со пареа DGC 7840X Obsidian black

XL големина, без рачки, со бежична сонда за мерење температура на храната + рецепти за готвење.

delivery-icon

Достава до дома

275.000 ден

DGC 7840 1
Комбинирана рерна со пареа DGC 7840 Obsidian black

XL големина, со бежична сонда за мерење температура на храната + рецепти за готвење.

Нема на залиха

268.750 ден

DGC 7840 1
Комбинирана рерна со пареа DGC 7840 Graphite grey

XL големина, со бежична сонда за мерење температура на храната + рецепти за готвење.

Нема на залиха

240.900 ден

X