MasterCool комбиниран фрижидер KF 2802 Vi

Врвен дизајн и извонредно имлнементирани технологии.
  • Push2open - практично и лесно отворање на вратата.
  • Храната останува свежа до х3 повеќе со помош на MasterFresh.
  • Рамномерно осветлување низ целиот простор благодарение на LED диодите - BrilliantLight.
  • WiFiConn@ct - паметно поврзување со смарт уреди преку Miele@home.
  • Лесно управување благодарение на екранот во боја на допир - MasterSensor.

593.688 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

K 2801 Vi 1.2 1
MasterCool фрижидер К 2802 Vi

Врвен дизајн и извонредно имлнементирани технологии.

Нема на залиха

531.188 ден

X