Полу-вградлива машина за миење садови 60cm G 4203i

Со одложен почеток и индикатор за одбројување за поголема ефикасност и супериорно работење.
  • Заштеда на струја до 50%.
  • ComfortClose - лесно отварање и затворање на вратата.
  • Специјално дизајнирана внатрешност - простор за секое индивидуално парче прибор.
  • Максимална прилагодливост - прилагодување по висина на горната корпа.
  • 3D MultiFlex Tray - доволно простор и за најситните предмети за полнење на машината без стрес.
  • QuickPowerWash - совршени резултати за помалку од еден час.

46.587 ден.

Слични Производи

G 4943 SCi Series 120
Полу-вградлива машина за миење садови G 4943 SCi Series 120

Со 3D фиока за максимална практичност.

Нема на залиха

52.200 ден

G 4943 SCi Series 120 inox
Полу-вградлива машина за миење садови G 4943 SCi (cleanSteel)

Со 3D фиока за максимална практичност.

Нема на залиха

52.200 ден

G 7100 SCi
Полу-вградлива машина за миење садови G 7100 SCi (cleanSteel)

Со 3D MultiFlex фиока за удобност при користење.

Нема на залиха

84.917 ден

G 7100 SCi white
Полу-вградлива машина за миење садови G 7100 SCi

Со 3D MultiFlex фиока за удобност при користење.

Нема на залиха

71.700 ден

X