Рерна на пареа DG 7240 (cleanSteel)

За здраво готвење со автоматски програми.
  • Екран со контроли на сензор - DirectSensor S.
  • Совршени резултати - DualSteam технологија.
  • Гарантирани совршени резултати секој пат - Автоматски програми.
  • Лесна припрема на комплетен оброк - мени за готвење.
  • Овозможува WiFi поврзување со уреди - Miele@home.

93.750 ден.

Слични Производи

DG 7440 1
Вградлива рерна на пареа DG 7440

За здраво готвење со автоматски програми и sous-vide готвење.

Нема на залиха

118.750 ден

DG 2840 1
Вградлива рерна на пареа DG 2840

За здраво готвење со автоматски програми.

Нема на залиха

75.000 ден

X