Рерна на пареа со микробранова DGM 7440

За здраво готвење и брзо загревање.
  • Голем дисплеј со контроли на сензор - DirectSensor.
  • Совршени резултати - DualSteam технологија.
  • Брзи резултати - Quick & Gentle.
  • Гарантирани совршени резултати секој пат - Автоматски програми.
  • Кратко време на готвење со комбинација микробранова и парен режим.

151.200 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

DGM 7840 1
Рерна на пареа со микробранова DGM 7840

За здраво готвење и брзо загревање, со мени за готвење + M Touch.

Нема на залиха

268.750 ден

X