Робот правосмукалка Scout RX2 Home Vision

Со пренос на слики во живо и траење до 2 часа со најдобри перформанси за чистење.
  • Првокласно усисување благодарение на Quattro сила за чистење.
  • Системско чистење со 3D Smart навигација.
  • Лесно за работа со MobileControl.
  • Проверете дали дома се е воред со помош на Home Vision.
  • Значајно моќна батерија - 120 минути без престанување.

52.100 ден.

Слични Производи

robotSLQL2
Робот правосмукалка Scout RX2 Mangorot

Оптимални перформанси за чистење и управување преку мобилна апликација.

Нема на залиха

44.300 ден

X