Робот правосмукалка Scout RX2 Mangorot

Оптимални перформанси за чистење и управување преку мобилна апликација.
  • Првокласно усисување благодарение на Quattro сила за чистење.
  • Системско чистење со 3D Smart навигација.
  • Лесно за работа со MobileControl.
  • Темелно чистење на аглите со Corner Brush.
  • Долго траење на батеријата - 60 минути непрестано работење.

44.300 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

robotRXHomeVision
Робот правосмукалка Scout RX2 Home Vision

Со пренос на слики во живо и траење до 2 часа со најдобри перформанси за чистење.

delivery-icon

Достава до дома

52.100 ден

X