Средство за заштита на спортска и водоотпорна облека

Совршено решение за Вашата спортска и водоотпорна облека.
  • Им овоможува на ткаенините да дишат (и да го одржат тоа својство).
  • Ефикасна заштита од влага, ветер и почва.
  • Високи перформанси - за 4 апликации.
  • Едноставно совршена грижа за Вашата облека. Единствено со Miele.

1.150 ден.

Слични Производи

eaa8b1d3f43c21a24f2f0776a298bf44-5ea41283b720f1.17726831-10756320_1
Капсули DownCare

delivery-icon

Достава до дома

700 ден

Miele-UltraDark-Fluessigwaschmittel-1,5-l-11997232EU1-31
Детергент за темни алишта UltraDark

UltraDark 1,5L за црни и темни ткаенини.

delivery-icon

Достава до дома

1.140 ден

miele_ultra_colour
Детергент за шарени алишта UltraColor

Течен детергент UltraColor 1,5L
Многу ефикасен течен детергент за обоена и темна / црна облека

delivery-icon

Достава до дома

1.140 ден

20000123162
Детергент за перење на Outdoor облека

Совршен за облека на отворено и високо квалитетни костими .

delivery-icon

Достава до дома

1.150 ден

X