Triflex HX1 – Ruby Red

Бежична 3in1 рачна правосмукалка. Високи перформанси со Vortex технологија.
  • Иновативна 3 во 1 технологија, за беспрекорна флексибилност.
  • Подеднакво моќна со конвенционална правосмукалка.
  • Заменлива Li-ion батерија - до 60 минути непрекинато работење.
  • Максимална хигиена на воздухот со доживотен филтер.
  • Широка електрична четка за сите типови на подови.

37.500 ден.

Слични Производи

20000159284
Triflex HX1 - Lotus white

Бежична 3in1 рачна правосмукалка. Високи перформанси со Vortex технологија.

delivery-icon

Достава до дома

37.500 ден

HX1Pro
Triflex HX1 Pro

Бежична 3in1 рачна правосмукалка. Со додатна Li-ion батерија со засебна база. Двоен капацитет на батеријата при чистење.

delivery-icon

Достава до дома

48.750 ден

HX1CatsAndDogs
Triflex HX1 Cat&Dog

Бежична 3in1 рачна правосмукалка. Со додатна рачна четка - идеална за сопственици на домашни миленици.

Нема на залиха

41.875 ден

X