UltraColor детергент за перење алишта WA UC 2004 L

Патентирана формула за шарени и темни алишта пакување од 2 л.
  • Најдобри резултати при перење на 20/30/40/60° C.
  • Специјална формула за интензивни бои.
  • Одлично одстранување на несаканите дамки, дури и при ниска температура.
  • Економично - за до 30 полнења.
  • Совршени резултати!

1.050 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

eaa8b1d3f43c21a24f2f0776a298bf44-5ea41283b720f1.17726831-10756320_1
Капсули DownCare

delivery-icon

Достава до дома

700 ден

Miele-UltraDark-Fluessigwaschmittel-1,5-l-11997232EU1-31
Детергент за темни алишта UltraDark

UltraDark 1,5L за црни и темни ткаенини.

delivery-icon

Достава до дома

1.140 ден

miele_ultra_colour
Детергент за шарени алишта UltraColor

Течен детергент UltraColor 1,5L
Многу ефикасен течен детергент за обоена и темна / црна облека

delivery-icon

Достава до дома

1.140 ден

20000123162
Детергент за перење на Outdoor облека

Совршен за облека на отворено и високо квалитетни костими .

delivery-icon

Достава до дома

1.150 ден

X