UltraDark WA UD 1501 L

Детергент за црни и темни ткаенини.
  • Color protection формула за детално перење.
  • Anti-pilling effect: заштита на облеката од обледување.
  • Го одржува интензитетот и длабочината на темните бои од вешот.
  • Совршена нега на облека.
  • Екстремно ефикасен - за до 60 перења

1.050 ден.

x-icon Нема на залиха

Слични Производи

eaa8b1d3f43c21a24f2f0776a298bf44-5ea41283b720f1.17726831-10756320_1
Капсули DownCare

delivery-icon

Достава до дома

700 ден

Miele-UltraDark-Fluessigwaschmittel-1,5-l-11997232EU1-31
Детергент за темни алишта UltraDark

UltraDark 1,5L за црни и темни ткаенини.

delivery-icon

Достава до дома

1.140 ден

miele_ultra_colour
Детергент за шарени алишта UltraColor

Течен детергент UltraColor 1,5L
Многу ефикасен течен детергент за обоена и темна / црна облека

delivery-icon

Достава до дома

1.140 ден

20000123162
Детергент за перење на Outdoor облека

Совршен за облека на отворено и високо квалитетни костими .

delivery-icon

Достава до дома

1.150 ден

X