2022 година ја започнуваме со 22% попуст на нашите најбарани модели!

 

Полу-вградлива машина за садови – G 4203 i

Стара цена: 45.600 ден.
Цена со попуст: 35.568 ден.

 

 

Комбинирана печка на пареа со рерна – DGC 6400 Pure
Стара цена: 148.800 ден.
Цена со попуст: 116.064 ден.

 

 

Фиока за загревање – ESW 6229 D Brilliant White
Стара цена: 65.100 ден.
Цена со попуст: 50.778ден.

 

 

 

Гответе до совршенство со Miele!

Дознајте повеќе на +389 2 317 1111 / +389 70 227 058.

? ул. 16 Македонска Бригада во Скопје