Откријте ги бесконечните функции на Miele рерните на пареа за лесно подготвување на храна, кои имаат и функција на микробранова печка за брзо загревање.
Готвењето во рерната на пареа го задржува свежиот изглед на храната, дава неверојатен вкус со богата арома, а воедно храната не ги губи своите витамини.
Пареата брзо и со голем интензитет ги достигнува сите нивоа на готвење, што овозможува храната да биде готова за многу кратко време.
Има три различни нивоа, кои автоматски се подесуваат, па така во исто време можете да подготвите 3 различни јадења за целото семејство, а притоа да не се измеша мирисот или вкусот.
Гответе до совршенство со Miele!

Дознајте повеќе на +389 2 317 1111 / +389 70 227 058.
? ул. 16 Македонска Бригада во Скопје