Првата бежична правосмукалка од Miele!

Брза, флексибилна и моќна како никогаш до сега.
Ви ја претставуваме најновата 3 во 1 иновација на Miele – TRIFLEX.
Лесно се прилагодува на секој под, ги достигнува и најпроблематичните ќошиња и делови од вашата куќа, посебен дел за чистење на гарнитурата и многу повеќе.