2022 година ја започнуваме со 22% попуст!

2022 година ја започнуваме со 22% попуст на нашите најбарани модели!

Miele рерни на пареа

Откријте ги бесконечните функции на Miele рерните на пареа за лесно подготвување на храна, кои имаат и функција на микробранова печка за брзо загревање. Готвењето во рерната на пареа го задржува свежиот изглед на храната, дава неверојатен вкус со богата арома, а воедно храната не ги губи своите витамини. Пареата брзо и со голем интензитет […]

Препуштете се во рацете на вистинските професионалци!

Тимот на Miele ќе ви понуди целосно решение за вашата кујна од проект до реализација, со најмодерна технологија и најквалитетни апарати.     Побарајте понуда на 02 317 1111 / 070 227 058.  

Miele TRIFLEX

Првата бежична правосмукалка од Miele! Брза, флексибилна и моќна како никогаш до сега. Ви ја претставуваме најновата 3 во 1 иновација на Miele – TRIFLEX. Лесно се прилагодува на секој под, ги достигнува и најпроблематичните ќошиња и делови од вашата куќа, посебен дел за чистење на гарнитурата и многу повеќе.